Az oldal tetejére

Konténer bérbeadás

A FESTAINER Hungary fő tevékenységi köre a konténer bérbeadás és gyártás.Az Eurobox Hungary konténerek bérbeadásával és gyártásával foglalkozik. Bérflottánk folyamatosan növekszik, a standard raktárkonténerek bérlésétől irodakonténerek, konténer együttesek, hűtőkonténereink bérbeadását is kedvező feltételekkel vállaljuk. A bérlésre szánt konténerflottánk folyamatosan növekszik, cégünknél a standard raktárkonténerek bérlése mellett irodakonténerek, konténer csoportok bérlése, hűtőkonténer bérlés is kedvező feltételekkel lehetséges. Az aktuális készlet függvényében használt, új és felújított konténerek bérbeadása is lehetséges. Self-Storage rendszerünk segítségével az őrzött telephelyünkön történő konténer bérlést is kedvező feltételekkel biztosítjuk.

Konténer bérbeadással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal. Jó böngészést kívánunk!

Raktárkonténer bérbeadás Stúdiókonténer bérbeadás Hűtőkonténer bérbeadás

A konténer bérbeadás terén több konstrukció is választható: alkalmi (néhány napra), rövid időtartamú (pl. két hétre, karácsonyi vásárhoz) vagy tartós bérlet (több hónapra, évre).

  • Tengeri raktárkonténer bérbeadás: Konténerek a biztonságos tároláshoz, szállításhoz.
  • Coldbox hűtőkonténer kölcsönzés: Hűtést igénylő árukhoz többféle méretben és többféle hőfokra hűthető raktérrel.
  • Irodakonténer, konténercsoport bérlés: Igény szerinti kialakítású, világítással, hőszigeteléssel ellátott, fűthető, stb. konténerek több méretben.
  • Festrainer stúdiókonténer bérlés: Bemutatóra, koncertre, egyéb rendezvényre, akár tetőterasszal is.
  • Technológiai konténer bérbeadás: Bármilyen speciális igénybevételre és terhelésre.


Minden bérelhető konténerünk megfelel a legmagasabb technológiai követelményeknek, minden esetben a legszigorúbb előírások és ajánlások betartásával történik a gyártás és átalakítás. Konténer bérbeadás szolgáltatásunk a kész megoldások mellett minden egyéni elvárásra is nyitott, kérje bátran ajánlatunkat!

Az aktuális készlet függyvényében használt, új és felújított konténertípusok bérlése is lehetséges. Self-Storage rendszerünket is kedvező feltételekkel kínáljuk.

Konténer bérléssel kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal. Jó böngészést kívánunk.